Kaphûs Fair

Op zaterdag 21 mei organiseren wij een Kaphûs Fair. Het thema is wellness, beauty en lifestyle. Er zijn diverse deelnemers aanwezig met een kraampje. Je kunt er van alles ervaren, doen, leren, proeven en kopen. Kom je gezellig langs? De toegang is gratis.


De fair vindt 21 mei plaats, in en rondom Kaphûs, van 13.00 - 18.00 uur.


Hieronder lees je meer over de deelnemers aan de fair.

Kaphûs

Kom langs voor een heerlijke was massage, masker en laat je haar leuk stylen! 

Daarnaast is kleurspecialiste Laura aanwezig van Keune. Bij haar kun je terecht voor een “consultation” een uitgebreid advies, d.m.v. gezichtsvorm, kleur en juist advies. 

Maartje Schuurmans

Vanuit Olie-Atelier Maartje, vertel ik met liefde over het gebruik van essentiële oliën en laat ik aanverwante producten en diffusers zien. Bij aanschaf mooie welkomstpakketjes. 

Vanuit schilderatelier M’Art  bied ik naast schilderijen en kaarten ook workshops schilderen aan. (denk aan vriendinnenuitje, collega’s etc.) 

Grenzend aan de ateliers bevindt zich B&B Ayttastate; hoe leuk is een combinatie van bijvoorbeeld; vriendinnenuitje met workshop -overnachten-heerlijk ontbijtje!


www.ayttastate.nl

www.m-art.me

Hens Jansen Aqua Vino

Een lekker fris voorjaarsassortiment van betaalbare wijnen, Wit, Rosé en fruitig rood, voor elke smaak is er een passende wijn te vinden bij Aquavino.

www.facebook.com/aquavinoeagum
Mail@aquavino.nl 

Handgemaakte sieraden: Leonie Schuurmans 

Ik maak sieraden die ook na een duik in de zee of een dagelijkse douche mooi blijven. Met het gebruik van mooie materialen die de natuur ons brengt zoals bijvoorbeeld edelstenen, parels en schelpen. Ik verkoop tijdens de fair een mooie selectie van de sieraden die bij mij op de website zijn te vinden.

www.aterlierle.com 

Wellnesspraktijk Binnenstebuijten 

Bij mij kun je terecht met al je beauty vragen, vind je weleda producten voor fair prijzen, krijg je een goodiebag  bij aankoop van twee producten en maak je kans op een Weleda verwen pakket! 

www.binnenstebuijten.nl 

Mediation Hilde en Mathilde 

Ga je voor gelijk of geluk? Een belangrijke component van wellness is dat je lekker in je vel zit. Wanneer je stress ervaart door onenigheid - op je werk, in je relatie, met je buren, met familie - biedt mediation een laagdrempelige manier om met elkaar in gesprek te gaan en kwesties op een win-win manier op te lossen. We ontmoeten je graag op de fair, waar we al jouw vragen over mediation beantwoorden.

www.hildemathildemediation.nl

De Regent Akkrum

Massage praktijk shanika

Maak kennis met TapParfum en ontdek welke geur jij het lekkerst vind ruiken. Ondervind hoe spierknopen met een simpele techniek verholpen kunnen worden door middel van stoelmassage. Kom meer te weten over voetreflex en leer wat voor effect dit heef op je organen. 

www.massagepraktijkshanika.nl 

Schoonheidssalon Sneek , Sabina Abels

Schoonheidssalon Sneek is de salon waar je terecht kunt voor veel diverse behandelingen. Tijdens de fair kun je bij mij terecht voor wenkbrauw styling en ook voor een make-up advies. Tot 21mei!

www.schoonheidssalonsneek.nl 

Bettie Hooghiemstra, Gewichts consulente 

Bettie Hooghiemstra, gewichtsconsulente io begeleidt cliënten met gewichtsproblemen en voedingsvraagstukken naar een gezond eet- en leefpatroon. Hierbij worden de Richtlijnen goede voeding en de beweegrichtlijnen van de Gezondheidsraad gehanteerd. Ik sta voor u klaar met de weegschaal voor een lichaamsanalyse.

bettiehooghiemstra@outlook.com 

Grietje van der Heide 

Hallo, ik stel me graag aan jullie voor. Ik ben Grietje van der Heide, woonachtig in Reduzum en sinds dit jaar ben ik begonnen met Op stâl deco, Online maar ook elke zaterdag van 10:00 tot 16:00 met een leuk marktkraampje aan de Trije romers 6  in Reduzum, behalve 21 mei, dan kunnen jullie mij vinden bij Kaphûs.

Bij op stâl deco ben je op het juiste adres voor leuke woondecoratie, planten, bloemstukjes en leuke creatieve stukken om weg te geven maar ook om zelf te houden!

Mocht u iets speciaals opgemaakt willen hebben of bent u nog opzoek naar een gezellige workshop? Vraag naar de mogelijkheden.

www.op-stal.nl

Sjoddy by an10 

Sjoddy by an10 is een webshop/online conceptstore met stijlvolle woon- en lifestyle producten. Je vindt er een breed assortiment. Van zachte sjaals tot mooie mokjes en kommen. Van heerlijke handcrème tot zachte plaids en kussens. 

Ik neem een leuke mix van spullen mee naar de Kaphûs Fair. “Sjoddy dan”. 

https://www.sjoddybyan10.nl/

Frederika’s Taarten Wytgaard 


Bokma’s Beauty Bar, Klaske Bokma 

Gellak op de nagels, informatie over BIAB.